Banja Zdrelo     Banja Zdrelo     Banja Zdrelo     Banja Zdrelo     Banja Zdrelo     Banja Zdrelo
 

Banja Ždrelo

 

 

Mlavske terme se nalaze u podnožnju Homoljskih planina na 11-tom kilometru puta Petrovac - Žagubica na 170 m nadmorske visine. Centar je okružen bogatom prirodom pogodnom za lov i ribolov i kulturno istorijskim spomenicima kao što su manastiri Gornjak, Reškovica, Blagoveštenje, Svete Trojice i drugi. Mlavske terme se nalaze na samo 135km od Beograda.


RUC Ždrelo - Mlavske terme, je jedinstveni wellness centar u Srbiji koji radi preko cele godine. Sastoji se od aqua parka sa dnevnim i noćnim kupanjem u toplim i termalnim vodama temperature od 30 do 40 stepeni,hotela sa preko 50 soba i wellness uslugama, i restorana srpske domaće kuhinje. Aqua park raspolaže sa 6 bazena (2 zatvorena i 4 otvorena bazena). Radno vreme bazena je svakog radnog dana od 10h do 22h. Cena ulaznice je 500,00 dinara, a za decu 200,00 dinara.


Smeštajni deo sačinjavaju 3 apartmana i 54 sobe opremljene modernim nameštajem i zasebnim kupatilom. Sobe su tipa jednokrevetna, dvokrevetna, superior, superior dvokrevetna, a apartmani - apartman sa kaminom, apartman grčko-rimski stil za 2 osobe i apartman aqua room za 4 osobe. Sve sobe su opremljene TV-om i bežičnim internetom a cene prenoćišta kreću se od 2700-3600 dinara. Centar za familijarno uživanje sačinjavaju parno kupatilo, sauna, solarijum, slana soba i sobe za masažu.


Kompletan cenovnik u pdf formatu možete pogledati na ovom linku.